Biti lider u kriznim vremenima

Slika korisnika Ivana Kosec
Ivana Kosec 23 ožujka, 2021 - 19:47

Drage prijateljice i prijatelji,

Rotary kao organizacija poštuje, služi i brine o mladima, razvija njihove profesionalne i životne vještine te ući služenju i pomaganju u zajednici u kojoj žive.

Upravo je ROTARY YOUTH LEADERSHIP AWARD (RYLA) program koji promovira obrazovanje budućih mladih lidera te ih povezuje sa stručnjacima i liderima u svojoj zajednici koji ih uče novim vještinama i znanjima, motiviraju, mentoriraju i nadahnjuju.

Biti lider nije nešto što je samo urođeno ili se nauči, već podrazumijeva stalno razvijanje novih vještina i usvajanje novih znanja.

Ove rotarijanske godine 2020./21. pripremili smo za naše Rotaract i Interact članove malo drugačiju RYLA-u. Iz epidemioloških razloga RYLA će se održati online, preko Zoom platforme, što nam omogućava da bude otvorena za sve članove Districta 1913. Program će se odvijati 08. i 09. travnja.

U skladu sa situacijom u kojoj se nalazi čitav svijet, ovogodišnja tema eRYLA-e je: “Biti lider u kriznim vremenima”.

Unaprjeđenje komunikacijskih vještina i vještina rješavanja problema u kriznim situacijama, usvajanje znanja o razvoju krizne strategije i etične poslovne prakse, te educiranje o učinkovitom liderstvu u vrijeme krize, samo su neke od tema kojih ćemo se dotaknuti na ovogodišnjoj RYLA-i.

„Ako naša djela nadahnu druge da više sanjaju, više uče, učine nešto više i postanu nešto više onda smo pravi lideri.” - J.Q.Adams

Program s linkom za prijavu možete preuzeti na shorturl.at/gyEJV

Srdačan rotarijanski pozdrav,

Lina Ernjak, voditeljica odbora za RYLA
eRYLA tim: Andreja Piskač, Maja Šarac, Enea Dessardo

 

 

 

Prilozi: 
PDF icon ryla2021.pdf
Aktualnost: 
0