Žera i „Crvena jabuka“ svirali za Plivački klub za osobe s invaliditetom „Vidra“

Slika korisnika Ljiljana Trstenjak
Ljiljana Trstenjak 15 studenog, 2018 - 13:07

Nakon mnogobrojnih vrhunskih glazbenih događaja, koncerata domaćih i stranih izvođača, varaždinski rotarijanci iz Rotary kluba Varaždin 1181 poklonili su svojoj vjernoj publici još jednu u nizu, glazbenu poslasticu!

Legendarna sarajevska pop-rock grupa Crvena jabuka na čelu sa popularnim Draženom Žerićem „Žerom“, 31.10. je u HNK Varaždin održala humanitarni unplugged koncert kojim je oduševila sve okupljene.

Popularni glazbenici pred ispunjenim su gledalištem nastupili s plemenitim ciljem - sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za potrebe Plivačkog kluba za osobe s invaliditetom "Vidra" iz Varaždina, u kojem treniraju brojni mališani.

Prije samog koncerta, varaždinskoj publici obratila se predsjednica Plivačkog kluba “Vidra” Višnja Bunić, zahvalivši rotarijancima na prepoznavanju njihovih potreba i skoroj financijskoj pomoći, koja će im poslužiti u nabavci nove opreme za nesmetani rad “Vidre”.

Predsjednik Rotary kluba Varaždin 1181  Silvio Gotić zahvalio se mnogobrojnim varaždinkama i varaždincima na odazivu i velikoj podršci u svim dosadašnjim akcijama. Ujedno je iskoristio priliku da okupljene upozna sa radom i novim aktivnostima Kluba.

Nakon dvosatnog koncerta, druženje publike, rotarijanaca, članova “Vidre” I “Crvene jabuke” nastavljeno je u klubu Europa Media do kasnih večernjih sati.