“Situacija je takva da sve više ljudi treba našu pomoć" Za socijalne samoposluge i centre za beskućnike prikupljeno  75.970 kuna

Slika korisnika Damir Skelin
Damir Skelin 14 studenog, 2018 - 19:20

Simboličnom predajom čeka u socijalnoj samoposluzi splitske udruge MoST na iznos od 75.970 kuna, kojima je kupljena hrana za siromašne od Varaždina do Splita, stavili smo točku na ovogodišnji 2. Rotary Moto Rally Plus. 
Hvala svim dragim prijateljima koji su bili uz nas, motoklubovima: MK BAROKERI, BMW MK VARAZDIN, BMW MK KARLOVAC, HOG CHAPTER CROATIA, MK OKIT Paska Mk Bura, MK VUK SAMOTNJAK, BMW MK DALMACIJA te našim partnerima u organizaciji, klubovima: RC VARAŽDIN 1181, RC RIJEKA SV. VID i RC KAŠTELA. Hvala i splitskoj tvrtci Tommy koja nas prati drugu godinu za redom. Neizmjerno je zadovoljstvo vidjeti da nedostaje mjesta u prostoru socijalne samoposluge jer znamo da je svake godine sve veći broj gladnih. Zato ne odustajemo. Već pripremamo 3. Rotary Moto Rally Plus na kojemu očekujemo još veći odaziv, a zahvaljujući svesrdnoj podršci našeg guvernera Darka Tipurića, sigurni smo da će biti i međunarodnog karaktera.