Primopredaja Rotary kluba Prelog

Slika korisnika Ivana Kosec
Ivana Kosec 23 srpnja, 2021 - 21:05

Rotary klub Prelog 07. srpnja je održao primopredaju predsjedničkog lanca. Zahvaljujemo se predsjedniku kluba 20/21 Gordanu Horvatu na trudu i radu tijekom svog predsjedničkog mandata, a predsjedniku 21/22 Zlatku Novaku želimo uspješnu godinu! 

U sklopu primopredaje u klub je službeno primljena nova članica Ivana Kosec. Rotaract klub Međimurje čiji smo sponzorski klub također je službeno primio novu članicu Saru Babić. Ovim putem im želimo dobrodošlicu!

Na primopredaji je sudjelovao guverner Distrikta 1913 20/21 Hrvoje Kenfelj koji je ovom prigodom dodjelio posebna priznanja za izniman trud u Rotary godini 20/21. Priznanja su zaslužili Ljiljana Trstenjak, Ivana Kosec i Branimir Novak. 

Zahvaljujemo prijateljima iz Rotary kluba Ludbreg, Rotary kluba Koprivnica, Rotary kluba Čakovec, Rotaract kluba Međimurje i Inner Wheel kluba Prelog koji su s nama obilježili ovaj događaj te još jednom čestitamo našoj članici Ljiljani Trstenjak koja je u ovoj izazovnoj godini preuzela funkciju prve guvernerke Distrikta 1913. Želimo joj uspješnu godinu!