Osnovan Rotary Means Business chapter Croatia.

Slika korisnika RotaryHR Administrator
RotaryHR Admini... 28 rujna, 2023 - 22:26

Priča o RMB Fellowshipu i ideja o hrvatskom chapteru, kako je to često slučaj u svijetu Rotarya, je priča o susretima i prijateljstvu. Začeta je 1. prosinca 2019. kad je pr. Robert Stezinar, iz RC Zagreb Candor, za vrijeme RFE u indijskom gradu Vadodaru, pozvan od strane lokalnog RMB chaptera održati predavanje na njihovoj velikoj konferenciji. 

Tri i pol godine poslije, na RI konvenciji u Melbourne, pr. Davor Alaburić, također iz RC Zagreb Candor, kao međunarodni tajnik ITFR-a, susreo se i sprijateljio sa Sachinom Gururajom i Rajamohanom Dhandapanijem, predsjednikom i tajnikom RMB-a. Nakon doživotnog učlanjenja u fellowship, primanja značke od pr. Sachina, pr. Davor, uz razmjenu zastavica s pr. Markom Burchillom iz RC Santa Rosa, pokretačem RMB Fellowshipa, dogovorio je i osnivanje našeg hrvatskog chaptera. 

Ovim putem, sve Rotarijance poduzetnike i poslovne ljude pozivamo da više informacija potraže na web stranici https://www.rmb1913.org/. Ukoliko nađete poslovni interes, pridružite se RMB Fellowshipu i radu u našem chapteru.