Održan ROTARY DISCO PARTY u organizaciji RC Zagreb DORA

Slika korisnika Branka Panić Čapo
Branka Panić Čapo 19 veljače, 2024 - 00:10

Prvi ROTARY DISCO PARTY u organizaciji Rotary kluba Zagreb DORA održan je 13. veljače 2024. u Vetro Bar & Bites, nekadašnjem klubu People’s u Zagrebu. Osim druženja s prijateljima iz drugih Rotary klubova iz Zagreba, Splita, Siska… ova disco večer održana je s ciljem prikupljanja sredstava koja su DORE namijenile mladim osobama slabijih materijalnih mogućnosti za nastavak odnosno završetak njihova školovanja, kao i ženama žrtvama obiteljskog nasilja.

Uz glazbu DJ-a Igora Primeca, legendu radijskog etera i popularnog Saloona, Vetro bar ispunili su sjajno raspoloženi plesači, brojna poznata lica, prijatelji iz drugih klubova koji su došli podržati projekt, kao i oni kojima je dolazak na party Dora bilo klupsko izmještanje. Disco hitovi koji su od prvog takta napunili plesni podij na jednu su večer vratili prisutne u dane mladosti, podsjetili ih na izlaske u disco klubove, kao i na omiljene hitove i izvođače.

Više od 350 gostiju plesalo je zajedno s Dorama. Zahvaljujući njima, kao i prijateljima koji su uplatili donacije, ali nažalost nisu mogli doći na party, Dore su u potpunosti ispunile svoj cilj: promijeniti nabolje živote osoba kojima su namijenile pomoć. Nekima to znači financijsku pomoć za nastavak školovanja, nekoliko mladih dobit će financijsku pomoć za završetak studija, a nekoliko žena - žrtava obiteljskog nasilja dobit će mogućnost prekvalifikacije u željena zanimanja. Značajna odlika ovog partija, osim odlične zabave za koju su svi prisutni izrazili nadu da će postati tradicionalna, je ta da cjelokupan iznos od svake uplaćene donacije koja je iznosila 30€ ide u humanitarni fond.

Nakon ove sjajne disco večeri i odličnog odaziva, DORE su najavile da će ROTARY DISCO PARTY u njihovoj organizaciji postati tradicionalan, a već je poznat i datum održavanja sljedećeg partyja: pokladni utorak sljedeće godine! 

https://www.facebook.com/rotaryzagrebdora/