Obrana prošlogodišnjih uspjeha Rotarijanaca na 2. Rotary Humanitarnog Golf turniru

Slika korisnika RotaryHR Administrator
RotaryHR Admini... 26 lipnja, 2013 - 08:00

Hoće li i ove godine Rotarijanci Želimir Feitl i Robert Krajačić obraniti svoje naslove od prošle godine na 2. Rotary Humanitarnom Golf Turniru? Saznati ćemo na 2. Rotary Humanitarnom Golf turniru koji će se održati dana 29.lipnja 2013. godine na terenima Golf & Country cluba Zagreb, Jadranska av. 6.

2. Rotary humanitarni golf turnir u organizaciji Rotary kluba Zagreb Zrinjevac nastavak je humanitarnog događaja sportskog karaktera koji je po prvi put održan prošle godine. Cilj turnira je da okupi rotarijance, prijatelje golfa i općenito ljude dobre volje u svrhu druženja te prikupljanja sredstava za poticanje izvrsnosti kod mlađih generacija. Sva sredstva donatora na ovom događaju te sredstva koja preostanu od organizacije turnira bit će usmjerena na poticanje IZVRSNOSTI kroz pružanje materijalne potpore djeci s ciljem uzdržavanja te školovanja i poticanja talentiranih mladih osoba. I ovogodišnji događaj prilika je za natjecanje i svima onima koji će palice primiti po prvi puta da se okušaju s lopticom i palicom, te možda osvoje i koju nagradu.
Za sve one kojima je golf u drugom planu bit će to lijepa prilika za ugodno druženje u lijepom ambijentu GCCZ, u okviru događanja Rotary kluba Zagreb Zrinjevac uz prigodni program, na pragu povijesnog ulaska Republike Hrvatske u Europsku obitelj.
Događaj će imati i poseban program za djecu.Ovaj humanitarni događaj nije namijenjen samo golferima i rotarijancima, nego i njihovim obiteljima, prijateljima i poslovnim partnerima, jer njegova svrha i jest, među ostalim, približiti im ovaj lijepi sport.

Uvjereni smo kako ćete sudjelovanjem u ovom plemenitom humanitarnom događaju osjetiti duh rotarijanstva u Hrvatskoj koji prije svega promiče prijateljstvo i visoke etičke standarde, u profesionalnom i privatnom životu.