Edukativno predavanje u organizaciji Rotaract Kluba Samobor

Slika korisnika RotaryHR Administrator
RotaryHR Admini... 21 listopada, 2013 - 08:00

"Boys have a penis, girls have vagina" naziv je edukativnog predavanja Rotaract kluba Samobor u osnivanju

Inicijativom Rotaract kluba Samobor u osnivanju i vrijednih mladih članova, 23. listopada 2013. godine u Caffe baru "Stari mlin" održat će se predavanje o spolno odgovornom ponašanju mladih s početkom u 19.30 sati. Gost predavač na ovom iznimno zanimljivom predavanju bit će dr.med. Antonio Kobaš, a ulaz je za sve slobodan.

Svi zainteresirani moći će slušati o poučnim i zanimljivim temama koje mladi često nemaju prilike čuti i saznati različite poučne informacije. Upravo na ovom predavanju imat će priliku čuti o rizicima preranog stupanja u spolne odnose, spolno prenosivim bolestima, adolescentskoj trudnoći, pobačajima, neplodnosti i kontracepciji. Naravno ukoliko požele svi sudionici moće će postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u raspravi svojim prijedlozima i razmišljanjima. Sve su to teme o kojima bi najšira društvena zajednica uvijek trebala brinuti i sudjelovati, a ovakva incijativa prati i želju Rotary cluba Samobor da njihovi mlađi prijatelji također svojim djelovanjem potaknu najširu zajednicu u poboljšanju kvalitete života u Samoboru. Rotaract klub Samobor zahvalan je Radiju Samobor, Caffe baru "Stari mlin" i kompaniji Durex, koji su prepoznali i podržali projekt, a organizatori im se i ovim putem zahvaljuju.

"Širi znanje, a ne spolno prenosive bolesti" slogan je ovog predavanja i ujedno poziv svima da u srijedu 23.10. u 19.30 sati dođu i podrže ovo zanimljivo predavanje u organizaciji Rotaract kluba Samobor.