ČLANOVI DISTRIKTA 1913 NA ROTARY INSTITUTU U LIMASSOLU

Slika korisnika Karmela Vukov-Colić
Karmela Vukov-Colić 22 studenog, 2022 - 19:40

Nedavna edukacija za izabrane i nominirane guvernere te Rotary Institut održani na Cipru okupili su, uz predsjednicu RI-a Jennifer Jones, RID-a Patricka Chisangu, PRID Katerinu Kotsali, brojne regionalne lidere i rotarijance iz čak 48 zemalja.
Članovi našeg Distrikta 1913 bili su uključeni u edukaciju DGE-ova i DGN-ova, te njihovih partnera, organizaciju i provedbu TRF seminara, (RRFC Darko Tipurić, ARRFC Karlo
Muratagić
, EPNC Daniel Jozić, DG Ivan Miškulin, te DGE Sunčica Bulat Wuersching), ali i u brojne formalne i neformalne susrete s novim i starim prijateljima.
U House of Friendship u sklopu Instituta promovirali smo novi fellowhip RING (Rotarians Investing) čiji osnutak kreće upravo iz našeg Distrikta, iz RC Zagreb Ilica, te mogućnosti suradnje na međunarodnim projektima.
Čestitamo svima na angažmanu, DGE Sunčici i DGN-u Davorku na uspješno završenoj edukaciji, a posebno našem DG Ivanu koji se pridružio društvu Major Donora. Njemu i supruzi prizanje je predala RIP Jennifer Jones te TRF Trustee Geeta Manek.
Institut je završen sadnjom maslina u planinskom području Cipra kojim su prošlo ljeto harali veliki požari.

Najveća vrijednost ovakvih događanja, uz uvijek nove informacije i razmjenu ideja, upravo je uživanje u međunarodnom aspektu naše Zone i samog Rotary Internationala, te motivacija za daljnje djelovanje na dobrobit naših zajednica bilo lokalno ili globalno.