Humanitarna izvedba baletne predstave Labuđe jezero za akciju ‘Možemo sve’

Slika korisnika Dijana Najjar
Dijana Najjar 7 veljače, 2020 - 15:27

Kako bi pomogao Centru za odgoj i obrazovanje Tuškanac, Rotary Klub Zagreb Donji grad nastavlja humanitarnu akciju ‘Možemo sve’, a nakon prošlogodišnje uspješne kampanje kojom je prikupljeno skoro pola milijuna kuna za djecu s respiratornim problemima. Prikupljena sredstva namijenjena su opremanju logopedskog kabineta te kabineta za provođenje senzorne integracije.

Osnovan 62. klub Distrikta 1913 - Rotary club Gospić

Slika korisnika Dijana Najjar
Dijana Najjar 13 siječnja, 2020 - 13:25

27.11.2019. u Gospiću je osnovan Rotary club Gospić,a  povelju je dobio 27.12.2019.

Gospić je središte Ličko senjske županije, prostire se na 967.00 km2 te tako spada u najveći grad po površini u Europi. Nekoliko je zanimljivih činjenica o Gospići pa je tako u blizini grada, u Smiljanu rođen jedan od najvećih znanstvenika Nikola Tesla, a u Žitniku Otac domovine Ante Starčević. U Gospiću je rođen i slikar Miroslav Kraljević, a malo tko zna da je upravo ovdje 1900. godine izgrađen i prvi tenis teren u ovom dijelu Europe. 

Humanitarni Black&white party skupio 75.000 kuna za prevenciju transgeneracijskog prijenosa siromaštva

Slika korisnika Ivana Kosec
Ivana Kosec 12 prosinca, 2019 - 21:22

RC RIJEKA-SV. VID

Humanitarni Black&white party skupio 75.000 kuna za prevenciju transgeneracijskog prijenosa siromaštva

Kada se humanost i zabava udruže premašuju se sva očekivanja, što je potvrdila i humanitarna večera Black&white party, u organizaciji Rotary cluba Rijeka-Sv. Vid i riječkog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, upriličena 21.studenog 2019. godine u hotelu Royal u Opatiji.

Uspješno završen seminar o Rotary Zakladi

Slika korisnika RotaryHR Administrator
RotaryHR Admini... 1 prosinca, 2019 - 15:47

Svake godine Distrikt 1913 u novembru organizira seminar o Rotary zakladi. Tako se i ovom prilikom u Karlovcu okupilo 58 članova iz mnogih klubova našeg Distrikta. Na seminaru nam se pridružio kao gost i GE Danilo Ljevanić iz Distrikta 2048. Aktualni guverner našeg Distrikta, Danijel Jozić je uzeo i aktivnu ulogu i održao predavanje o organizaciji i rezultatima našega distrikta u proteklom vremenu.

Uspješno završen Rotary Institut Zone 21 u Dubrovniku

Slika korisnika Dijana Najjar
Dijana Najjar 25 studenog, 2019 - 10:01
Dvjestotinjak rotarijanaca iz 35 zemalja okupilo se početkom studenog u Dubrovniku na obaveznoj edukaciji za iduće guvernere, ali i na Rotary institutu Zone 21. Bila je to prilika čuti zanimljiva predavanja Rotary International President Electa Holgera Knaacka, potpredsjednika i direktora Rotary Internationala Yinke Babalole, te Julie Phelps, trustee Rotary fondacije, kao i brojnih drugih bivših, sadašnjih i budućih direktora i guvernera.

Lepoglavski gradonačelnik preuzeo sustav za automatsku dezinfekciju vode za naselja Strupari i Jureni

Slika korisnika Neven Bulić
Neven Bulić 18 studenog, 2019 - 20:02

Više članova Rotary kluba Zagreb Medvedgrad 10. 11.2019. posjetilo je Lepoglavu kako bi prisustvovalo finalizaciji još jedne svoje humanitarne akcije povezane sa vodom, kao temom koja je ključna odrednica većine akcija koje ovaj klub provodi u svom rotarijanskom djelovanju. Tom prilikom izvršena je primopredaja sustava za automatsku dezinfekciju vode koja će omogućiti sanitarno ispravnu vodu stanovnicima naselja Strupari i Jureni u Gradu Lepoglavi. 

Stranice