Primopredaja Rotary kluba Prelog

Slika korisnika Ivana Kosec
Ivana Kosec 23 srpnja, 2021 - 21:05

Rotary klub Prelog 07. srpnja je održao primopredaju predsjedničkog lanca. Zahvaljujemo se predsjedniku kluba 20/21 Gordanu Horvatu na trudu i radu tijekom svog predsjedničkog mandata, a predsjedniku 21/22 Zlatku Novaku želimo uspješnu godinu! 

U sklopu primopredaje u klub je službeno primljena nova članica Ivana Kosec. Rotaract klub Međimurje čiji smo sponzorski klub također je službeno primio novu članicu Saru Babić. Ovim putem im želimo dobrodošlicu!

Hrvatski Rotarijanci i Zaklada Marin Čilić zajedno za djecu Petrinje i Sisačko Moslavačke Županije

Slika korisnika Domagoj Lakoš
Domagoj Lakoš 15 srpnja, 2021 - 11:45

Da su u svakom trenutku spremni na brzo udruživanje i služenje zajednici u kojoj djeluju, a posebno onima najugroženijima, još su jednom pokazali članovi hrvatske Rotary zajednice, klubovi Rotary klub Osijek J.J. Strossmayer  i Rotary Club Osijek pridruživši se akciji Zaklade Marin Čilić, te zajedničkim snagama prikupili sredstva za izgradnju modernog, multifunkcionalnog školskog igrališta uz OŠ Dragutina Tadijanovića u Petrinji.

Brijuni Rotary Open 2021. - humanitarni golf turnir

Slika korisnika Ivana Kosec
Ivana Kosec 14 lipnja, 2021 - 09:18

Rotary klub Pula i Golf klub Brioni 1922 organizirali su u subotu 29. svibnja, sa početkom u 10.00 sati, humanitarni golf turnir sa formatom natjecanja Stablefort 18 polja i natjecanje je održano prema pravilima R&A Rules Limited i lokalnim pravilima.

Veliki Brijuni su izazovno polje za igru a ni sunce nakon par sati igre nije omelo igrače koji su se odazvali kako bi svojim sudjelovanjem pomogli djelatniku koji se bori protiv raka.

Nakon pet sati igre Tihomir Bajto pobijedio je u muškoj konkurenciji dok je Jasminka Bencun pobijedila u ženskoj konkurenciji.

Projekt Rotary kluba Karlovac Dubovac - Dječji poligon u tri grada uspješno je završen.

Slika korisnika Domagoj Lakoš
Domagoj Lakoš 1 lipnja, 2021 - 20:18

Nakon Duge Rese i Karlovca, jučer je naslikan treći, zadnji u nizu, dječji poligon u Ozlju.
Dječji poligon naslikan je na nogostupu pored Dječjeg vrtića Zvončić u Ozlju.
Dječji poligon je niz elemenata naslikanih na tlu koji tvore zanimljivu igru za razvoj senzo - motoričkih vještina djeteta.

LIPANJ - ROTARY FELLOWSHIPS

Slika korisnika Domagoj Lakoš
Domagoj Lakoš 1 lipnja, 2021 - 04:21

S mjesecom lipnjom približavamo se kraju Rotarijanske godine. Tijekom ovoga mjeseca slavimo sve Rotary Fellowship programe, sveukupno zajedništvo, nove prilike i mogućnosti koje nam Rotary nudi. 

Kroz raze Fellowship-ove, koračamo prema još jednoj prilici za stjecanje novih poznanstava i prijateljstava te pronalasku novih ili osnaživanju starih interesa i zanimanja.

''...možemo graditi mlade za budućnost.'' F.D. Roosevelt

Slika korisnika Domagoj Lakoš
Domagoj Lakoš 30 travnja, 2021 - 21:47

Tijekom mjeseca svibnja, posebnu pozornost pridajemo našim mladima, našoj budućnosti. Raznim programima i edukacijama slavimo angažiranost mladih rotaractera i interactera te njihov napredak u Rotary zajednici. Osnivanjem novih klubova dajemo priliku i podršku mladima da se pridruže našim akcijama, pokrenu svoje te doprinesu tuđim ali i osobnom boljitku i izgradnji.

RC Karlovac Dubovec - projekt Dječji poligon u tri grada: Duga Resa, Karlovac i Ozalj

Slika korisnika Domagoj Lakoš
Domagoj Lakoš 27 travnja, 2021 - 11:31
Dječiji poligon u Karlovcu

Rotary klub Karlovac – Dubovac nastavlja s provođenjem projekta „Dječji poligon“ u tri grada: Dugoj Resi, Karlovcu i Ozlju. Poligon u amfiteatru u Dugoj Resi naslikan je u listopadu prošle godine.

U travnju ove godine završen je i drugi po redu poligonu, dječji poligon na Vunskom polju u Karlovcu.

RC Karlovac Dubovec poklanja fontanu za piće na Vunskom polju

Slika korisnika Domagoj Lakoš
Domagoj Lakoš 26 travnja, 2021 - 13:52

Predsjednik kluba Stjepan Basar objasnio je faze projekta: „Početkom ožujka počeli smo s radovima na instalaciji kanalizacije, izvedbi priključka na gradski vodovod i izvedbi betonskih radova, te zemljanim radovima, a krajem ožujka završili s postavljanjem fontane za piće, opločnika i uređenjem okoliša oko fontane.

Biti lider u kriznim vremenima

Slika korisnika Ivana Kosec
Ivana Kosec 20 travnja, 2021 - 08:11

ROTARY YOUTH LEADERSHIP AWARD (RYLA) održao se 8. i 9 travnja 2021. godine. RYLA je program koji promovira obrazovanje budućih mladih lidera te ih povezuje sa stručnjacima i liderima u svojoj zajednici koji ih uče novim vještinama i znanjima, motiviraju, mentoriraju i nadahnjuju. Iz epidemioloških razloga program se održao online putem Zoom platforme što je ujedno omogućilo da bude otvoren za sve članove Interact i Rotaract kluba.

Stranice