Tenis i Vino, Wine open 2019.

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 26 listopada, 2019 - 09:00
Adresa: 
Olimpije ul. 2
Osijek
Hrvatska

Drage prijateljice i prijatelji!

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na ovogodišnju, prvu manifestaciju Tenis & Vino, Wine Open 2019, koju organiziramo 26. listopada 2019. na terenima TK Olimpija u Osijeku.

Organizaciju ovog događaja, ispred osječke rotarijanske zajednice, predvodi Rotary klub J.J. Strossmayer iz Osijeka koji uz svojih 26 članova te prijateljskim klubovima želi okupiti i drage suradnike, poslovne partnere i obitelji. Uz cjelodnevni program sigurni smo da će biti prilike za opuštanje, međusobno upoznavanje ali i razmjenu iskustva.

Kao osnovu smo uzeli sportsku aktivnost – svima znani bijeli sport i nadogradili ga kušanjem vina te ponudom hrane, a sve ćemo začiniti ugodnom atmosferom. Ukratko, želja je omogućiti za svakog ponešto uz naglasak na pozitivno cjelodnevno druženje.

Teniski turnir igra se u parovima, prema turnirskim pravilima uz utješni turnir kako bi svakom paru omogućili minimalno dva meča tijekom ovog zanimljivog dana. Predviđeni početak prijave i ždrijeba je u 9h.

Degustaciju vina osigurava „mlada“ vinarija Jakovac koja u ponudi vina sigurno ima sve ukuse spremne zadovoljiti i najzahtjevnije vinoljupce!

Kako bi cijelom događaju dali i dodatnu društveno korisnu svrhu, želimo prikupiti što je više moguće sredstava za stipendije učenika Glazbene škole Franje Kuhača u Osijeku.

Sve dodatne informacije kao i prijavu možete izvršiti putem linka ovdje.